CE REPREZINTA PENTRU NOI AMENAJAREA UNUI SPATIU?

Atât lucrările noastre de amenajări interioare cât şi lucrările de amenajări exterioare
sunt realizate de o echipă de profesionişti la cel mai înalt nivel de calitate.

01. IDENTIFICAM VIZIUNEA TA

O echipa va analiza in amanunt cerintele tale astfel incat va identifica viziunea pe care o ai asupra proiectului. Este foarte important sa intelegem dorinta clientului.

amenajari expozitii

02. REALIZAM PROIECTUL GRAFIC

Dupa ce aflam viziunea ta, vom realiza planul proiectului in vederea implementarii sale in mod propriu-zis. Planul va avea rol de ghidare in procesul de amenajare a spatiului respectiv.

03. INCEPEM AMENAJAREA SPATIULUI

Ultimul pas este cel mai important, in care echipa noastra va utiliza planul proiectului pentru a realiza amenajarea propriu-zisa si pentru a o implementa in locatia solicitata.

200

SPATII CONSTRUITE

250

SPATII AMENAJATE

300

PROIECTE FINALIZATE

300

CLIENTI MULTUMITI

MAI MULTE DESPRE AMENAJAREA UNUI SPATIU

Executăm lucrări complexe de amenajări interioare, finisaje, lucrări de renovări şi restaurări. Atât lucrările noastre de amenajări interioare cât şi lucrările de amenajări exterioare sunt realizate de o echipă de profesionişti la cel mai înalt nivel de calitate, folosind echipamente şi materiale moderne, ce asigură obţinerea unui raport calitate -preţ foarte bun în amenajări interioare şi exterioare.

Amenajarea unui spatiu nou poate fi o sarcina care uneori intimideaza si descurajeaza. Intelegem presiunile cauzate de acest lucru. Experienta si resursele noastre profesionale vor raspunde cerintelor dumneavoastra specifice de lucru pentru a pune in aplicare si livra proiectul la timp, in buget si conform specificatiilor dumneavoastra, lasandu-va astfel libertatea sa va concentrati asupra propriei afaceri.

Te putem ajuta?

showroom

Standuri personalizate

Standurile noastre pot fi 100% personalizate.

Productie publicitara

Includem elemente publicitare

Mobilier si echipamente

Mobilierul este inclus in amenajare

Doresti sa lucrezi cu noi?

In regula. Noi suntem pregatiti pentru orice proiect!

[fc id=’2′][/fc]