CE REPREZINTA AMENAJAREA UNUI SHOWROOM?

Un showroom trebuie sa transmita multe lucruri simultan, sa fie functional si sa vanda in acelasi timp

01. IDENTIFICAM VIZIUNEA TA

O echipa va analiza in amanunt cerintele tale astfel incat va identifica viziunea pe care o ai asupra proiectului. Este foarte important sa intelegem dorinta clientului.

amenajari expozitii

02. REALIZAM PROIECTUL GRAFIC

Dupa ce aflam viziunea ta, vom realiza planul proiectului in vederea implementarii sale in mod propriu-zis. Planul va avea rol de ghidare in procesul de constructie a showroom-ului respectiv.

03. CONSTRUIM SHOWROOM-UL

Ultimul pas este cel mai important, in care echipa noastra va utiliza planul proiectului pentru a realiza constructia propriu-zisa si pentru a o implementa in locatia solicitata.

200

SPATII CONSTRUITE

250

SPATII AMENAJATE

300

PROIECTE FINALIZATE

300

CLIENTI MULTUMITI

MAI MULTE DESPRE AMENAJAREA UNUI SHOWROOM

Un showroom, care trebuie sa fie la cel mai inalt nivel stilistic, dar si prietenos, elegant si util. Scopul amenajarii unui spatiu este in primul rand acela de a genera o valoare cat mai inalta care se poate masura in functie de destinatia spatiului: prin nivelul de confort, buna dispozitie, impact social sau comercial pe care il induce; si abia apoi, in plan secundar, ca aceasta valoare sa fie obtinuta cu un cost (nu numai bani, dar si timp si efort ) cat mai redus.

Un showroom trebuie sa transmita multe lucruri simultan, sa fie functional si sa vanda in acelasi timp. Este folosit zi de zi, ceea ce inseamna ca ergonomia traficului conteaza enorm. Lumina joaca un rol foarte important in crearea ambiantei, alaturi de materiale si decoratiuni. Totul trebuie sa se imbine perfect.

Te putem ajuta?

showroom

Standuri personalizate

Standurile noastre pot fi 100% personalizate.

Productie publicitara

Includem elemente publicitare

Mobilier si echipamente

Mobilierul este inclus in amenajare

Doresti sa lucrezi cu noi?

In regula. Noi suntem pregatiti pentru orice proiect!

[fc id=’2′][/fc]