CE REPREZINTA PENTRU NOI AMENAJAREA UNUI SPATIU?

Pentru amenajarea spatiilor comerciale, specialistii nostri vor respecta cromatici
si vor combina piesele de mobilier astfel incât să creeze un spaţiu original

01. IDENTIFICAM VIZIUNEA TA

O echipa va analiza in amanunt cerintele tale astfel incat va identifica viziunea pe care o ai asupra proiectului. Este foarte important sa intelegem dorinta clientului.

amenajari expozitii

02. REALIZAM PROIECTUL GRAFIC

Dupa ce aflam viziunea ta, vom realiza planul proiectului in vederea implementarii sale in mod propriu-zis. Planul va avea rol de ghidare in procesul de constructie a spatiului respectiv.

03. CONSTRUIM SPATIUL COMERCIAL

Ultimul pas este cel mai important, in care echipa noastra va utiliza planul proiectului pentru a realiza constructia propriu-zisa si pentru a o implementa in locatia solicitata.

200

SPATII CONSTRUITE

250

SPATII AMENAJATE

300

PROIECTE FINALIZATE

300

CLIENTI MULTUMITI

MAI MULTE DESPRE AMENAJAREA UNUI SPATIU

Pentru amenajarea spatiilor comerciale, specialistii nostri vor respecta cromatici si vor combina piesele de mobilier astfel incât să creeze un spaţiu original, care să respecte identitatea şi imaginea spatiului comercial. De asemenea, pornind de la ideile dumneavoastra, venim cu solutii practice si ergonomice de amenajare a oricarui spatiu comercial, utilizand intreaga gama de materiale necesare.

In domeniul amenajarilor interioare executam orice tip de lucrari. Fie ca este vorba de reimpartirea unui spatiu comercial, a unei lucuinte sau doar de schimbarea culorii, sau de constructii, amenajari interior, design/arhitectura de interior, renovari, restaurari, instalatii electrice, termice si sanitare, echipa noastra dispune de personalul necesar pentru a duce orice sarcina la bun sfarsit.

Te putem ajuta?

showroom

Standuri personalizate

Standurile noastre pot fi 100% personalizate.

Productie publicitara

Includem elemente publicitare

Mobilier si echipamente

Mobilierul este inclus in amenajare

Doresti sa lucrezi cu noi?

In regula. Noi suntem pregatiti pentru orice proiect!

[fc id=’2′][/fc]