CE REPREZINTA PENTRU NOI CONSTRUCTIA UNEI CASE?

Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice (structurale si arhitecturale)
care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie durabila si placuta.

01. IDENTIFICAM VIZIUNEA TA

O echipa va analiza in amanunt cerintele tale astfel incat va identifica viziunea pe care o ai asupra proiectului. Este foarte important sa intelegem dorinta clientului.

amenajari expozitii

02. REALIZAM PROIECTUL GRAFIC

Dupa ce aflam viziunea ta, vom realiza planul proiectului in vederea implementarii sale in mod propriu-zis. Planul va avea rol de ghidare in procesul de constructie a spatiului respectiv.

03. REALIZAM CONSTRUCTIA

Ultimul pas este cel mai important, in care echipa noastra va utiliza planul proiectului pentru a realiza constructia propriu-zisa si pentru a o implementa in locatia solicitata.

200

SPATII CONSTRUITE

250

SPATII AMENAJATE

300

PROIECTE FINALIZATE

300

CLIENTI MULTUMITI

MAI MULTE DESPRE AMENAJAREA UNUI SPATIU

Aceste lucrari au mare importanta in exploatarea constructiei, de calitatea acestora depinzand in mare parte confortul dvs. Degradarea rapida a finisajelor sau defectarea unor instalatii vor produce in timpul exploatarii constructiei cheltuieli si disconfort. De aceea aceste operatiuni trebuie executate de oameni specializati, profesionisti care stiu ceea ce fac si garanteaza pentru asta.

Deoarece acordam o deosebita importanta acestui aspect, tratam cu seriozitate fiecare lucrare in parte, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata. Recomandam beneficiarilor materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe folosirea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie si constatarea calitatii lor.

Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice (structurale si arhitecturale) care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie durabila si placuta. Doar daca sunt indeplinite aceste doua criterii o constructie poate beneficia de o dezvoltare durabila, bazata pe noi concepte.

Te putem ajuta?

showroom

Standuri personalizate

Standurile noastre pot fi 100% personalizate.

Productie publicitara

Includem elemente publicitare

Mobilier si echipamente

Mobilierul este inclus in amenajare

Doresti sa lucrezi cu noi?

In regula. Noi suntem pregatiti pentru orice proiect!

[fc id=’2′][/fc]