CE REPREZINTA PENTRU NOI MONTAJUL UNUI STAND?

Crearea si realizarea unor standuri expozitionale nu mai este doar o necesitate pentru prezenta la evenimente, targuri si conferinte. Imaginea companiei dumneavoastra este reprezentanta prin intermediul lor.

01. IDENTIFICAM VIZIUNEA TA

O echipa va analiza in amanunt cerintele tale astfel incat va identifica viziunea pe care o ai asupra proiectului. Este foarte important sa intelegem dorinta clientului.

amenajari expozitii

02. REALIZAM PROIECTUL GRAFIC

Dupa ce aflam viziunea ta, vom realiza planul proiectului in vederea implementarii sale in mod propriu-zis. Planul va avea rol de ghidare in procesul de constructie a spatiului respectiv.

03. CONSTRUIM STANDUL

Ultimul pas este cel mai important, in care echipa noastra va utiliza planul proiectului pentru a realiza constructia propriu-zisa si pentru a o implementa in locatia solicitata.

200

SPATII CONSTRUITE

250

SPATII AMENAJATE

300

PROIECTE FINALIZATE

300

CLIENTI MULTUMITI

MAI MULTE DESPRE AMENAJAREA UNUI SPATIU

Un concept nu inseamna numai un stand atractiv din punct de vedere vizual. Inseamna o comunicare coerenta si unitara a imaginii companiei, optimizarea la maxim a spatiului inchiriat prin pozitionarea dotarilor si elementelor arhitecturale intr-un mod organizat. Sunt doar cateva detalii de care echipa noastra de arhitecti tine cont in etapa de creare a conceptului. Diferenta sta in detaliu. Un concept reusit inseamna si atentie acordata dotarilor din standul expozitional.

Crearea si realizarea unor standuri expozitionale nu mai este doar o necesitate pentru prezenta la evenimente, targuri si conferinte. Imaginea companiei dumneavoastra este reprezentanta prin intermediul lor. Din acest motiv, noi acordam atentie fiecarui detaliu pentru ca firma dumneavoastra sa aiba o prezenta impecabila la aceste evenimente.

Te putem ajuta?

showroom

Standuri personalizate

Standurile noastre pot fi 100% personalizate.

Productie publicitara

Includem elemente publicitare

Mobilier si echipamente

Mobilierul este inclus in amenajare

Doresti sa lucrezi cu noi?

In regula. Noi suntem pregatiti pentru orice proiect!

[fc id=’2′][/fc]